Czy możesz mi doradzić, jak zalogować się do serwisu Ford EtiS, aby sprawdzić moje zamówienie? Mam swój identyfikator z Forda, który to F85XX... DZIĘKI
Wf05xxgcc5fs 😁. Ale mogło się zmienić dla 16 po zamknięciu fabrykihey, i have only been given part of my VIN. does anyone know the first part of the VIN code so i can make mine complete and have a look on etis?
thanks.
Ten sam problem tutaj. Dostałem numer VIN, ale wydaje się, że nie działa z tym prefiksem?Czy ktoś wie, czy początek numeru VIN zmienił się od czasu letniej przerwy (my2016)?
Mój dealer dał mi dziś mój numer VIN, ale nie działa. Próbowałem go wielokrotnie i na wielu urządzeniach. Chcę tylko wiedzieć.
Dealer powiedział mi w zeszłym tygodniu, że mój samochód został zbudowany tydzień wcześniej.
Mój dealer właśnie do mnie zadzwonił, aby potwierdzić, że numer VIN, który mi podał, jest tym, który ma. Ale powiedział, że nie pochodzi on z Visty, tylko został mu przekazany przez dziewczyny z administracji. Więc zamierza to jeszcze raz sprawdzić.
Pozdrawiam
Ah, to prawdopodobnie powód. Dzięki, sprawdzę jutroByć może trzeba będzie poczekać 24 godziny, aż zadziała w ETIS, ponieważ zawsze jest opóźnione, jeśli właśnie otrzymałeś numer VIN.
Tak, ja również mam dostęp, ale potrzebujesz dostępu na poziomie dealera, aby móc wyświetlić/wydrukować historię serwisową.Wielu z nas ma dostęp do ETIS
Mam dostęp, ale tylko do sekcji, z których można korzystać bezpłatnie - otrzymuję wszystko, czego potrzebuję, daty budowy i pełne specyfikacje budowy, wezwania do serwisu itp. itd., ale nie historię serwisową.
Nie wiem, żeby ktokolwiek mógł uzyskać historię serwisową pojazdu z ETIS