Mam nadzieję, że w ten weekend zrobię kilka porządnych zdjęć.
Boże Narodzenie przyszło naprawdę wcześnie, Focus dotarł wcześniej niż oczekiwano.
Odebrałem go dziś po południu i nie mogłem przestać się uśmiechać w drodze do domu.
Recenzje nie oddają tego, jak niesamowity jest ten samochód...
View attachment 912683
View attachment 912684
View attachment 912686
Bardzo ładnie kolegoBoże Narodzenie przyszło naprawdę wcześnie, Focus dotarł wcześniej niż oczekiwano.
Odebrałem go dziś po południu i nie mogłem przestać się uśmiechać w drodze do domu.
Recenzje nie oddają tego, jak niesamowity jest ten samochód...
View attachment 912683
View attachment 912684
View attachment 912686
Cześć Alex, u mnie nie ma problemów ze zmianą biegów. Myślę, że 125KM ma skrzynię DSG? ST używa 7-biegowej automatycznej skrzyni biegów z konwerterem momentu obrotowego, więc zupełnie innej skrzyni. Na Auto TopNL jest dobra recenzja automatu i zgadzam się ze wszystkimi opiniami gościa dotyczącymi skrzyni.Mam St-Line 125 z 2021 roku i planuję przejść na nowego ST 2023.
Przekładnia w moim Focusie nie pracuje płynnie, szarpie przy zmianie biegów w górę między 4 a 5 biegiem i często szarpie przy redukcji.. to najgorsza automatyczna skrzynia biegów, jaką kiedykolwiek jeździłem!
Czy te problemy z automatyczną skrzynią biegów zostały rozwiązane w nowym Focusie?